Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@06:07:50 GMT

دین‌باوری و علم‌گرایی مکمل یکدیگر هستند

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۲۶۶۳

دین‌باوری و علم‌گرایی مکمل یکدیگر هستند

ایسنا/زنجان رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان گفت: دین‌باوری و علم‌گرایی مکمل و همراه یکدیگر بوده و به منزله دو بال صعود به مراتب تعالی برای انسان هستند.

حجت‌الاسلام عنایت‌الله شامی ظهر امروز (۳۱ مردادماه) در نشست خبری نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با محوریت دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی _ سیاسی و اجتماعی استان زنجان، با اشاره به تاکید دین مبین اسلام به یادگیری علم و دانش، عنوان کرد: علم و دانش یکی از شاخصه‌ها و مولفه‌های مهم دین اسلام به شمار می‌رود که محدودیت سنی و زمانی و مکانی نداشته و همواره در سیره پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم تاکید بسیاری بر فراگیری علم و دانش برای مسلمانان شده و به نوعی حکمت و دانایی گمشده انسان مومن و مسلمان است که در هر مکان و زمانی باید برای به دست آوردن این دو مولفه در تکاپو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه‌ها در فراگیری علم و دانش، اظهار کرد: دانشگاه محل تحصیل و فراگیری علوم است و باید به این نکته توجه شود که علم و دانش با معنویت و دین‌محوری همراه شود و در صورت جدایی این دو مولفه از یکدیگر جدال و درگیری و قتل و غارت ایجاد خواهد شد.

شامی با بیان اینکه انحرافات در ادیان الهی، ناشی از نبود علم و آگاهی است، تصریح کرد: انحرافاتی که در حال حاضر در ادیان الهی مشاهده می‌شود ناشی از نبود آگاهی به علم است، زیرا بحث دین‌باوری در ذات انسان قرار دارد اما اگر فطریات با علم و منطق همراه نباشد امکان ایجاد انحراف وجود دارد.

این مسئول با بیان اهداف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بیان کرد: هدف این مراکز در دانشگاه‌های کشور این موضوع است که بین دو حوزه علم و دانش و معنویت تناسب و ارتباط ایجاد کند و در کنار تحصیل علم به تهذیب نفس نیز بپردازد.

شامی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در تکامل علوم با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با هدف ایجاد این ارتباط در دانشگاه‌های سراسر کشور تاسیس شد و از زمانی که این اتفاق در دانشگاه‌ها رقم خورد شاهد شکوفایی و رشد بیش از پیش علم و دانش کشور در کنار معنویت هستیم و براین اساس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد درصدد برآمد است با ایجاد طرحی در راستای همبستگی نهادهای دانشجویی و ایجاد تشکل‌های فرهنگی تحت عنوان «حامیم» در استان زنجان برگزار کند تا فرصتی باشد برای ایجاد ارتباط پررنگ‌تر میان دانشجویان فرهنگی و اینکه وقفه بیماری کرونا در ۲ سال اخیر را جبران کند.

وی با اشاره به تاثیر بیماری کرونا بر ارتباط دانشجویان و دانشگاه‌ها، عنوان کرد: متاسفانه در هنگام شیوع بیماری کرونا ارتباط دانشجویان با دانشگاه به حداقل رسید و در حال حاضر با فروکش کردن این موج بیماری، فرصتی است تا دوباره این ارتباط پررنگ شود و از استعداد دانشجویان در پیش‌برد برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها استفاده شود؛ در همین راستا برای برگزاری طرح فرهنگی - دانشجویی «حامیم» در استان زنجان قریب به ۱۸۸ نفر از دانشجویان فرهنگی و مسئولان تشکل‌های دانشجویی گردهم آمده و برنامه‌ای مفید با هدف ایجاد همدلی و همگرایی بین دانشجویان به مدت ۳ روز را برنامه‌ریزی کرده‌اند.

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان زنجان، با اشاره به اهمیت این طرح در رشد استعداد فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، خاطرنشان کرد: برنامه‌های متعددی در قالب این طرح به مدت ۳ روز برای شرکت‌کنندگان اجرا خواهد شد و امیدواریم با برگزاری این‌گونه نشست‌ها و برنامه‌های علمی و فرهنگی، شاهد همراهی و ایجاد ارتباط مثبت و مفید بین دانشجویان و دانشگاه و تیم‌های فرهنگی و اجتماعی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنجان طرح حامیم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها استان زنجان علم و دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

آزاد حکمت، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت در گفت‌وگو با رسانه های استان با عنوان این مطلب که سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت‌نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان بیان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجهی تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعا با حرکت در این مسیر شاهد ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس بشمار می‌رود اضافه کرد: اینترنت خانگی ADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت یادآور شد: با تامین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجهی در استان برای سال جاری در دست اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی