Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در میبد، آیت الله علیرضا اعرافی، دقایقی پیش در یادواره شهدای دانش‌آموز میبد، در راستای طرح ملّی لاله‌های روشن و در محل دبیرستان شاهد حضرت ولی‌عصر (ع) این شهرستان برگزار شد به مقام شامخ شهدای والامقام دانش‌آموز و فرهنگی ادای احترام کرد.

وی با اشاره به آیه شریفه نهم سوره مبارکه اسراء، افزود: دین مبین اسلام و قرآن کریم؛ بهترین راه‌ها را به بشر نشان می‌دهند از این رو آنچه در معارف الهی، دین و قرآن ذکر شده است؛ هدایتگر و نجات‌بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان این‌که بشر مجموعه‌ای از نیازها را دارد که فقط دین پاک می‌تواند به این مجموعه نیازها پاسخ دهد، تصریح کرد: بشر بدون راهنمایی دین به سرمنزل درستی نخواهد رسید و انسان؛ دارای مجموعه‌ای از کشش‌ها، نیازها و گرایش‌های متنوع است که پاسخ بدان‌ها در دین اسلام و قرآن شریف وجود دارد.

آیت الله اعرافی تأکید بر اینکه میراث عظیم اسلام و انقلاب شکوهمند اسلامی به دست دانش‌آموزان امروز سپرده خواهد شد، ابراز کرد: اگر دین در متن زندگی فردی و اجتماعی ما نقش‌آفرین شود؛ بدون شک، انسان در همه ابعاد به اوج خواهد رسید.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، تصریح کرد: بشر در چند قرن اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته است اما علیرغم این پیشرفت‌ها؛ جهت‌گیری تمدن غربی، یک جهت‌گیری مادی و فراموشی عالم ماورای طبیعت است و حاکمیت ماده بر همه وجود انسان است.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی؛ یک حرکت بزرگ تمدنی است که می‌خواهد پیج تمدنی را تغییر بدهد، اظهار کرد: کار بزرگ انقلاب اسلامی، دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس و شهدای عالیقدر همین حرکت تمدنی است. گرچه ده‌ها نهضت در طول تاریخ بوده است اما انقلاب اسلامی و ملّت ایران، حرف نو را به تمدن امروز بشر ارائه کرده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اذعان کرد: شالوده تمدن غربی با همه دستاوردهایی که دارد (لازم است بگوییم که ما با هیچ چیزی متعصبانه برخورد نمی‌کنیم) یک شالوده‌ای است که نمی‌تواند به همه نیازهای فکری، معرفتی، عقلی، عاطفی، اجتماعی و فرهنگی بشر پاسخ دهد.

وی با بیان این‌که تفکر انقلاب اسلامی در سطح دنیا علاقه‌مندان زیادی دارد و شخصاً در جریان سفرهای مختلف این علاقه را شاهد بوده‌ام، اضافه کرد: شما دانش آموزان، معلّمان و مربیان پرتلاش؛ سازندگان گفتمان جدید، صیانت‌گران از این راه مقدس و ادامه دهنده این مسیر جدید در تمدن بشری هستید.

عضو فقهای شورای نگهبان ضمن تأکید بر اینکه شهدای معظم از خود برون آمدند، از درون عبور کردند، به جهان دیگر نگریستند و خود را فدایی آرمان‌ها و ملّت کردند ادامه داد: امروز باید در عرصه خطیر علم و فناوری، قلّه‌ها را درنوردیم و بیش از پیش استحکام فرهنگی داشته باشیم.

وی افزود: نوجوانان و جوانان زیادی هستند که روحیه شهادت و جهاد در آنان موج می‌زند و ارزش جوانِ خوبِ مجاهد و انقلابی امروز مطمئناً از جوانِ خوب زمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیشتر است چراکه جوان امروز با هزار شبهه و سوال و انواع مشکلات مواجه است اما باز خود را در مسیر حق حفظ نموده است.

نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری به ضرورت ترویج روحیه ایمانی و جهادی در بین آحاد و اقشار مختلف مردم به‌ویژه نوجوانان و جوانان اشاره و تصریح کرد: گام دوم انقلاب؛ گام های بزرگتری را ترسیم کرده که دانش آموزان و جوانان باید در این راستا حرکت کنند.

وی در ادامه؛ آموزش و پرورش را محور و کانون همه تحولات و مسائل فکری، فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: رسالت معلمان و مربیان، مسئولان و مدیران و دانش آموزان از همه بخش ها مهم تر است چراکه تمام آینده بر روی دوش نسلی است که در آموزش و پرورش تربیت می یابد.

آیت الله اعرافی با ذکر دو موضوع محوری شامل اینکه «آینده به دست آموزش و پرورش است» و «همه ما در قِبال آموزش و پرورش مسئولیم» یادآور شد: آموزش و پرورش شهرستان میبد باید در علم، پژوهش، دانش و تربیت دانشمند و محقق مثل گذشته کوشا باشد و گام های بزرگتری را بردارد و بایستی در این دیار؛ شخصیت های بزرگی همانند آیت الله شیخ عبدالکریم حائری که جهانی را نورانی کرد، تربیت کنیم.

وی، اظهار کرد: آموزش و پرورش باید کانون جوشان تربیت انسان‌های بزرگ، عالمان و محققانی باشد که در دانشگاه ها و حوزه‌های علمیه قلّه‌ها را درنوردند و راهبران آینده ایران و جهان باشند. همچنین در کنار علم و دانش که بیان شد؛ دومین نکته یعنی اخلاق، ادب و نور ایمان باید در آموزش و پرورش حاکم باشد و به دانش آموزان منتقل شود.

امام جمعه میبد در پایان با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید گام بردارند تا آموزش و پرورش بیش از همیشه قوی باشد، افزود: در کنار دو اصل یاد شده (علم آموزش و اخلاق) باید روحیه انقلابی، شجاعت، ایثارگری و فداکاری در آموزش و پرورش جلوه‌گر باشد و ترویج یابد.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی آموزش دانش آموزان استان یزد خبرگزاری فارس آیت الله اعرافی حوزه های علمیه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش دانش آموزان آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیاد‌های جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند، چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشور‌ها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشور‌ها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشور‌های مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است، اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزء کشور‌های پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد، چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استاندارد‌های آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشور‌ها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشور‌های اسکاندیناوی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است